Webdesign by IMAXX - ©2006 - www.salonroger.eu
Home. Wie zijn wij. Assortiment. Contact.
Welkom op de website van
SALON ROGER VUURWERK !

SALON ROGER is reeds sinds 1948 gespecialiseerd in  feestartikelen en vuurwerk.

Via onze nieuwe website kan u ons volledig assortiment aan vuurwerk bekijken. Alle artikels zijn conform de wetgeving en hebben hierdoor ook allemaal een licentienummer gekregen.

Klik op de links om door onze site te navigeren, of klik hier om ons meteen te contacteren.

ACTUELE INFORMATIE !!
Salon Roger Fireworks wil op deze manier al zijn Nederlandse klanten informeren,  dat ondanks de berichtgeving in de Nederlandse media, het nog steeds wettelijk is toegestaan om feestvuurwerk in België te verkopen.
De aangekondigde wetswijziging in het Belgisch Staatsblad, heeft alleen betrekking op Spektakelvuurwerk (professioneel vuurwerk) en niet op  het feestvuurwerk dat wij in ons filiaal verkopen , en tevens vermeld is in onze website afdeling vuurwerk.

Beste vuurwerkliefhebber,

Door de slechte weersomstandigheden van afgelopen zomer hebben wij een kleine achterstand opgebouwd met de verbouwingen aan onze vuurwerkopslagplaatsen. Alles zit wel in de eindfase maar de deadline van 1 oktober zullen we helaas niet halen. We doen er alles aan om zo spoedig mogelijk alles in orde te krijgen en u in onze winkel te verwelkomen. Zodra de vuurwerkwinkel opengaat, zullen we dit bekend maken via onze website.
Onze excuses voor het ongemak

Met vriendelijke groet

Het Salon Roger Team